Pages Menu
Twitter
Categories Menu

Posted by on aug 21, 2010 in Klachten, Reizen en vrije tijd, Vakanties | 0 comments

En daarom haat ik chartervluchten zo

En daarom haat ik chartervluchten zo

Arkefly profileert zich als scheduled charter airline, dus zeg maar een charter die met een dienstregeling vliegt. Een soort mix tussen Onur Air en KLM, tussen Pegasus en Martinair. Zoiets ja. Maar goed, wij willen naar Spanje en dan is vliegen wel lekker snel. En hoewel we er nu nog niet zijn, kreeg bij het horen van het slechte nieuws al rillingen.

Het slechte nieuws was dat onze vluchttijden 2 weken voor vertrek zijn gewijzigd. Bij het boeken van de vakantie een paar maanden geleden heb ik extra veel aandacht gehad voor de vliegtijden. Ik kom uit de reiswereld dus weet wel waar op te letten, denk ik. Per dag verschilden de vliegtijden, dus dat is flink zoeken, uiteindelijk vind ik de gewenste datums. Dat we met Arkefly moeten vliegen vind ik dan nog wel leuk, de eerste keer, ben benieuwd hoe hun service is. Maar dus 2 weken voor vertrek was er slecht nieuws. Ja slecht ja. In plaats van ca. 11 uur vertrekken we nu ca. 06 uur. En de terugvlucht is om ca. 20 uur in plaats van 17 uur. Van alles van deze vakantie hadden juist de vliegtijden niet veranderd moeten worden. Met 2 kleine kids is het al een heel geplan zodat zij genoeg en op tijd kunnen slapen. Dus die vliegtijden waren in eerste instantie perfect. En nu gooit Arkefly roet in het eten, vind ik niet leuk.

De service van Arkefly moet wel heel goed zijn willen ze deze teleurstelling goed maken. Echt waar, geloof me, ik zoek nog liever een week langer naar een lijndienstvlucht dan dat ik weer met een charter moet vliegen. Nooooooit meer!

Lars Sang Mo Boom, digitale metro man, passion is his religion, verslaafd aan alles dat een scherm heeft en in z’n hand past, ondernemend en nieuwsgierig, gepassioneerde drone vlieger en een Tarzan in de online jungle. Entrepeneur met Boombuzztic en Digital Future Foundation. En vooral niet te verwarren met die wielrenner.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ Flickr YouTube 

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>