Pages Menu
Twitter
Categories Menu

Posted by on Jul 18, 2014 in Reizen en vrije tijd | 0 comments

5 musthave apps voor tijdens je vakantie

5 musthave apps voor tijdens je vakantie

Tablets en smartphones zijn dé gadget die beslist mee moeten op vakantie; aldus de vakantieganger anno 2014. Je kijkt tijdens de vlucht een film of lees een e-book, of je luistert wat muziek terwijl je een game speelt op je smartphone. Het kan allemaal en daarom zijn deze apparaten haast onmisbaar geworden in het leven van de moderne reiziger. Maar welke apps zijn de vakantie musthaves voor dit jaar? Ik heb er 5 voor je op een rij gezet!

Read More

Posted by on Jul 5, 2014 in Blog, Events, Reizen en vrije tijd, Reviews | 0 comments

Is dit de ultieme reis deal website?

Is dit de ultieme reis deal website?

Uren lang, dagen lang, soms wel weken lang, kan ik zoeken naar een passende vakantie. Als voormalige reisprofessional weet ik waar ik wat kan vinden en tegen welke prijzen, maar ook voor mij is het vaak een enorm zoekwerk in de digitale jungle. De reiswebsites maken het er niet makkelijker op, terwijl dat juist wel de bedoeling is. Laatst kwam ik op vakantiepiraten.nl. Is dit dan de ultieme reis deal website? Heb ik dan eindelijk de website gevonden die mij tijd gaat besparen?

Read More

Posted by on Jun 22, 2014 in Blog, Gadgets, Reizen en vrije tijd | 2 comments

5 gadgets die elke reisblogger bij zich moet hebben

5 gadgets die elke reisblogger bij zich moet hebben

Ging een journalist vroeger met enkel een notitieblok en pen op reis, tegenwoordig sleept de gemiddelde reisblogger en -journalist minstens een extra hutkoffer mee met ‘materiaal’. Dat alles digitaal is, is mooi, maar dat vraagt ook iets van de hoeveelheid bagage die je in veel gevallen gratis mag meenemen. De vakantieganger raakt zo gewend aan prachtige shots vanuit de lucht, vanaf het water en land, dat je als reisschrijver wel bijna gedwongen wordt om met steeds meer apparaten op reis te gaan. Bij de security check op de luchthaven ben je dan wel minstens 5 minuten langer kwijt om al je gadgets uit je tassen te halen en er daarna weer in te doen, maar het is de moeite waard! Hier mijn top 5:

Read More

Posted by on Jun 16, 2014 in Blog, Reizen en vrije tijd, Vakanties | 0 comments

5 vakantie musthaves die je makkelijk vergeet

5 vakantie musthaves die je makkelijk vergeet

Met de vakantie in aantocht, komen ook de vakantielijstjes weer tevoorschijn. Op internet kun je talloze voorbeelden van checklists of paklijsten vinden maar je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen lijstje samen stellen. De meeste vakantielijsten hebben doorgaans betrekking de primaire zaken en zijn niet zelden onvolledig. Zo is de kans groot dat je alsnog belangrijke zaken vergeet in te

Read More

Posted by on Jun 14, 2014 in Blog, Gadgets, Reizen en vrije tijd | 1 comment

Goedkoop en goed bellen op reis met RingCredible

Goedkoop en goed bellen op reis met RingCredible

Ik weet het nog goed. Tijdens mijn stage op Tenerife belde ik regelmatig met het thuisfront. Met een telefoon met draaischijf. Thuis had ik er al een met drukknoppen, maar in Spanje waren ze nog niet zo modern. Eerst een toll-free nummer bellen. Dan kreeg je de PTT aan de lijn. Je gaf het telefoonnummer door dat je wilde bellen en zij maakte de verbinding voor je. En dat ook nog helemaal gratis. Voor mij ja. Collect Call heette dat.

Tegenwoordig bellen we bijna allemaal via internet. Belbundels worden impopulairder en databundels worden alsmaar groter. Ik zie het nog gebeuren dat we uiterlijk in 2015 bundels krijgen met alleen maar data. We zijn dan allemaal verbonden met 4G dus zijn de belminuten verleden tijd. Maar hoe gaan we dan bellen? En hoe doen we dat reis? En tegen welke kosten? Nou, bijvoorbeeld met RingCredible.

Read More