Pages Menu
Twitter
Categories Menu

Posted by on jun 15, 2015 in Reizen en vrije tijd | 0 comments

Stedentrip naar Southampton

Stedentrip naar Southampton

Southampton is natuurlijk vooral bekend vanwege hun voetbalclub FC Southampton. “The Saints”, zoals de Engelse voetbalclub ook wel wordt genoemd, staan momenteel onder leiding van niemand minder dan “onze” Ronald Koeman. Zoals de naam al doet vermoeden ligt de stad, die ruim 230.000 inwoners telt, in het zuiden van Engeland en is de grootste havenstad van het land. Als voetballiefhebber kun je in Southampton je hart ophalen, maar ook voor een stedentrip is de stad een erg leuke locatie. Naar de UK reizen met de Calais Dover ferry is een comfortabele en betaalbare optie voor wie niet met het vliegtuig wil. Wat er zoal te zien en te beleven is lees je hier!

Read More

Posted by on apr 2, 2015 in Reizen en vrije tijd | 0 comments

Aan vakantie toe? Maak je auto vakantieklaar!

Aan vakantie toe? Maak je auto vakantieklaar!

Het weer is nog wisselvallig en de zon laat zich nog niet te vaak zien. Toch begint bij veel mensen het vakantiegevoel te knagen. Heb jij je rustige plekje op de Franse camping al geboekt of je roadtrip met een tweedehandsje al uitgestippeld? Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je ultiem kunt genieten van je verdiende vrije tijd. Niet alleen je koffer heeft een heuse checklist, ook voor je auto is het goed om de reis goed voor te bereiden.

Read More

Posted by on aug 6, 2014 in Blog, Reizen en vrije tijd, Vakanties | 0 comments

Santa Barbara Resort voor een luxe en comfortabele vakantie op Curaçao

Santa Barbara Resort voor een luxe en comfortabele vakantie op Curaçao

Wie op vakantie wil naar Curaçao kan kiezen uit een grote verscheidenheid van verblijfsvormen. De Nederlandse reisorganisaties bieden diverse soorten hotels aan, er is aanbod van particulieren op Airbnb en op de eigen website van het eiland is een variatie van aanbod te vinden. Voor onze vakantie in Juli hebben we onze overnachtingen direct bij het hotel gereserveerd, vliegtickets naar Curaçao bij KLM geboekt en een auto bij Sunny Cars geregeld.

Read More

Posted by on jul 18, 2014 in Reizen en vrije tijd | 0 comments

5 musthave apps voor tijdens je vakantie

5 musthave apps voor tijdens je vakantie

Tablets en smartphones zijn dé gadget die beslist mee moeten op vakantie; aldus de vakantieganger anno 2014. Je kijkt tijdens de vlucht een film of lees een e-book, of je luistert wat muziek terwijl je een game speelt op je smartphone. Het kan allemaal en daarom zijn deze apparaten haast onmisbaar geworden in het leven van de moderne reiziger. Maar welke apps zijn de vakantie musthaves voor dit jaar? Ik heb er 5 voor je op een rij gezet!

Read More