Pages Menu
Twitter
Categories Menu

Posted by on mei 19, 2012 in Reis Foto's | 0 comments

Reis en Vakantiefoto’s van Beste Luxe Hotels in Las Vegas

Reis en Vakantiefoto’s van Beste Luxe Hotels in Las Vegas

Overzicht reisfoto’s van beste luxe hotels in Las Vegas

De afgelopen 10 jaar ben ik een aantal keer in Las Vegas geweest voor werk en vakantie. Enkele keer weer bleef die stad mij boeien. Want het gaat er natuurlijk allang niet meer alleen om het gokken. Er is continue entertainment met voor elk wat wils, sportevenementen van formaat en mega shows van wereldartiesten die alleen in Las Vegas optreden. En ook voor jonge kinderen is het er leuk met attractieparken, dierenparken en overal kleinkunst. Een echter aanrader voor elke vakantieganger.

Hieronder zie je een overzicht van de beste en mooiste luxe hotels en resorts die ik de afgelopen 10 jaar in Las Vegas ben tegengekomen. De laatst tijd is en wordt er ook weer veel gebouwd dus ik moet nodig maar een ticket naar Las Vegas boeken :-). Veel plezier!

Tip: Reisfoto’s van varen en zeilen op de Filippijnen

Tip: Reisfoto’s van Yosemite National Park

Lars Sang Mo Boom, digitale metro man, passion is his religion, verslaafd aan alles dat een scherm heeft en in z’n hand past, ondernemend en nieuwsgierig, gepassioneerde drone vlieger en een Tarzan in de online jungle. Entrepeneur met Boombuzztic en Digital Future Foundation. En vooral niet te verwarren met die wielrenner.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ Flickr YouTube 

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>