Pages Menu
Twitter
Categories Menu

Posted by on jun 20, 2014 in Social Media | 0 comments

Dit is dus de kracht van social media

Dit is dus de kracht van social media

Nog altijd vragen mensen zich af wat er zo handig is aan social networks. Als je er nog nooit iets mee gedaan hebt een logische vraag. Volgens mij zit de kracht erin dat je met weinig moeite een groot bereikt kunt hebben. Hoe intenser je communicatie, hoe meer die mensen aanspreekt en gedeeld wordt, des tt meer mensen je zult bereiken. De ene keer met positieve en de andere keer met minder positieve afloop of uitkomst. Ik som er aan aantal voor je op.

Read More

Posted by on nov 29, 2013 in Blog, Social Media | 0 comments

Dit kan je met data doen: Foursquare Timemachine

Dit kan je met data doen: Foursquare Timemachine

Tegenwoordig zijn social media niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van location based services, oftewel, social media die je specifiek op locatie gebruikt. Een van de eerste succesvolle partijen is Foursquare. Met Foursquare geef je middels checkins aan dat je ergens bent. Deze checkins kan je delen via Twitter en Facebook.

Read More

Posted by on okt 9, 2013 in Blog, Online Marketing | 2 comments

Handige WordPress plugin om afbeeldingen automatisch kleiner te maken

Handige WordPress plugin om afbeeldingen automatisch kleiner te maken

Het deze handige gratis WordPress plugin hoef je je geen zorgen meer te maken over een onnodig volle bibliotheek, te traag ladende afbeeldingen en opgeblazen foto’s op je blog.

wordpress plugin imsanity afbeeldingen automatisch resizen kleiner makenIk heb een prachtige plugin voor WordPress ontdekt, de Imsanity plugin. Deze plugin neemt al je zorgen weg en zorgt er na 1 x instellen voor dat:

  1. Al je afbeeldingen vanaf dat moment de door jouw bepaalde maximale afmeting hebben
  2. De reeds door jou geuploade afbeeldingen ook die door jouw bepaalde maximale afmeting kunnen krijgen

Voor nieuw te uploaden afbeelden geldt dan dat je een afbeelding van bijv. 2400×1600 kunt uploaden en dat die automatisch in je bibliotheek komt als bijv. 1024×720 (als dat is wat jij hebt ingesteld.

En dus echt super handig dat je ook de afbeeldingen die al in je bibliotheek zitten met een bulp functie allemaal tegelijk kunt resizen.

Lees meer over deze plugin.

Read More

Posted by on sep 28, 2013 in Online Marketing | 0 comments

Prachtige guerilla van Samsung – All eyes on the S4

Prachtige guerilla van Samsung – All eyes on the S4

Het onder de aandacht brengen van een product of functionaliteiten kan heel plat een-op-een, maar veelal komt dat niet over. Mensen willen steeds vaker geprikkeld worden en houden van speelse vormen (gamification). Dit voorbeeld van Samsung is een geweldig voorbeeld van een prachtige guerilla die op een speelse manier de functionaliteit ‘Smart Pause’ van de Samsung Galaxy S4 duidelijk maakt.

Een uur naar de S4 kijken

Dat moesten mensen doen, een uur naar de S4 kijken. Als je dat lukte mocht je de S4 mee naar huis nemen. Als je ook maar heel eventjes ergens anders naar keek was je uitgespeeld. Haha, geniale manier om deze functionaliteit onder de aandacht te brengen.

Hoe werkt Smart Pause op de S4?

Eigenlijk werkt Smart Pause heel simpel. Zodra je tijdens het bekijken van een video je ogen wegdraait stopt de video. Als je dan weer naar de video kijkt speelt die weer verder. De S4 ziet dus waar je naar toe kijkt en als je ogen niet meer op het apparaat gericht zijn zet die de video stil. Op zich best slim, zou iets voor Apple kunnen zijn. Ik denk ook dat het best een nuttige functionaliteit kan zijn.

De video telt al meer dan 10 miljoen views, dus dit is zeker ene geslaagde guerillactie.

Read More